scroll

Novik: dé actiemarketing tool die geld, tijd en FTE’s bespaart!

Actiemarketing makkelijker, efficiënter, inzichtelijker én leuker maken! Dat is waar we bij Novik in geloven. Het is dan ook niet voor niets dat onze all-in-one SaaS-oplossing voor succesvolle loyaliteitsprogramma’s in meer dan 130 landen gebruikt wordt.

Automatiseer jouw loyaliteitsprogramma

Een overzichtelijke campagne wordt easy-peasy met een SaaS-systeem dat alle schakels tussen jou en je klant automatiseert. Hierbij kun je 24/7 jouw campagnes beheren en structureren, maar ook de afhandeling en logistiek stroomlijnen. Met Novik heb je dus één SaaS-oplossing die je alles uit handen neemt, zonder daarbij de controle en het overzicht te verliezen!

Wat zeggen bestaande klanten over Novik?

Praatjes vullen geen gaatjes, dat begrijpen wij als geen ander! Daarom vragen we regelmatig om input vanuit onze klanten. We vinden het namelijk belangrijk om te zien wat ons SaaS-oplossing in de praktijk nou écht oplevert en/of bespaart. Bosch Powertools is één van onze vele klanten die indrukwekkende successen heeft behaald waar we trots op zijn. Meer daarover lezen?

Novik

Ben je benieuwd hoe Novik jouw campagnes kan automatiseren?

En hoe je middels het dashboard altijd en overal de campagnestatus en relevante data kunt checken? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Wij richten Novik helemaal in naar jouw wensen

Koppelen van externe systemen

Werk je met een SAP-systeem dat je wilt koppelen aan Novik? Of heb je al een giftmodule die je DHL-verzending regelt en wil je die blijven gebruiken? Geen probleem, dat is allemaal mogelijk! Wij richten Novik namelijk helemaal in naar jouw wensen, zodat je met gemak jouw actiemarketing activiteiten middels één SaaS-oplossing tot een succes maakt!

Met Novik kies je voor slimme actiemarketing

Perfect op maat

Kostenbesparend

Lekker makkelijk

Data is king

Slimme techniek vraagt om slimme mensen

Novik is een software tool, ontwikkeld door Not on Paper, een developmentbureau gespecialiseerd in web applicaties en SaaS-oplossingen op maat. De slimme koppen bij Not on Paper dagen zichzelf continu uit om online tools te ontwikkelen (en te verbeteren) die het leven van de gebruiker makkelijker, efficiënter en leuker maken.

Novik

Enthousiast over Novik?

Dat horen we graag! Al kunnen we ook begrijpen als er vragen zijn over bijvoorbeeld implementatie, dashboarding, data opslag of handeling met huidige leveranciers. Geen probleem, die beantwoorden we graag zodat jij een goed beeld krijgt wat Novik jou en jouw organisatie kan brengen. Bel direct of mail ons en we nemen binnen 24 uur contact met je op!