scroll

Bespaar geld op je cashback-programma met slimme software!

Easy. Met Novik.

Krijg controle over je cashback-programma

Bij het inrichten van een cashback-programma zijn er veel keuzes te maken als het om de financiële invulling gaat. Tenzij je kiest voor Novik, want door onze financiële module kun je makkelijk betaalbestanden genereren en invoeren. Dit betekent dat derde partijen niet meer nodig zijn en je alles in eigen hand hebt:

Behoud van liquiditeit
Doordat je veilig een betalingsbestand kan genereren vanuit jouw cashback programma, elimineer je een eventuele tussenrekening en extra kosten bij derden. Met het hele proces in eigen beheer zijn externe uitdagingen zoals budgettegoeden die niet toereikend zijn, betaaltermijnen en restricties dus voorgoed voorbij.


Controle over het proces
Alles in eigen huis zorgt er ook voor dat je meer controle over het gehele project en PO hebt. Dit geeft je meer inzicht in de benodigde FTE’s en de doorlooptijd.


Snel & makkelijk betalen
Door het kunnen leveren van directe service en betaling ontstaat er geen transactievertraging. Fijn voor jou én je klanten!

Novik

Binnen een paar klikken een geldbesparend cashback-programma opzetten?

Easy met Novik. Vraag nu de demo aan en ontdek hoe het werkt!

Als D2C-professional de klant centraal zetten

Zet je klant centraal

Novik zorgt ervoor dat alles vanuit één systeem geregeld wordt. Zo heb jij niet alleen het overzicht maar kun je je ook volledig focussen op jouw klant. Wat heeft hij of zij nodig? Welke vragen komen binnen op de klantenservice? En hoe kan ik mijn campagne bijsturen zodat deze nóg beter aansluit op de klant?

Data veilig bewaren en exporteren

Of je nu een cashback-campagne of een cadeau- / registratiecampagne voert, privacy is belangrijk. Daarom zorgen we dat je met Novik altijd safe zit:

Anoniem archiveren met één klik

Slim exporteren van privacygevoelige data

24/7 logging van campagnedata

Novik

Klaar om geld te besparen op je cashback-programma?

Nu je hebt ontdekt hoe makkelijk je geld kunt besparen op je cashback-programma met Novik, vraag je je misschien af of dit ook voor jouw organisatie geldt. Ons antwoord? JA! Wij luisteren namelijk naar jouw specifieke behoeften en richten Novik precies zo in dat jij er álles uit kunt halen!