scroll

Een slimme actiemarketing tool waar een D2C-strategie centraal staat!

Als D2C-professional wil je met slimme technieken en data het verschil maken, voor je klant maar ook intern: processen stroomlijnen, een efficiëntieslag maken, nieuwe technieken doorvoeren en daarmee jouw organisatie professioneler maken. Hier helpen wij je graag bij! Met Novik automatiseren we jouw actiemarketing-campagnes, waardoor je tijd en geld bespaart zodat jij je kan focussen op de grote lijnen!

Novik

Benieuwd hoe Novik jouw ‘direct to consumer’-aanpak versterkt?

Vraag een gratis demo aan en we vertellen je er alles over.

De belangrijkste redenen om voor Novik te kiezen

Wij geloven dat Novik voor jou als D2C-professional en voor jouw organisatie het verschil kan maken op de volgende manieren:

Besparen levert geld op

Doordat Novik al jouw campagnes automatiseert zijn er geen extra schakels nodig in het proces. Dit is niet alleen makkelijk en gebruiksvriendelijk, maar zorgt voor ook enorme efficiëntieslag!

Data geeft inzichten om je volgende stap te bepalen

Novik maakt gebruik van een dashboard dat ieder moment van de dag de status van jouw campagnes laat zien. Zo ben je continu op de hoogte van de (verwachte) resultaten en geeft het je inzicht en handvatten om beslissingen te nemen die het verschil maken!

Verkoop en upselling als onderdeel

Maak het voor je klanten makkelijk om hun campagnecode, aankoopbon of serienummer in te voeren en geeft ze een portal die overzicht biedt in de eventueel gespaarde punten of de status van hun afhandeling. Deze D2C-aanpak geeft vertrouwen en maakt van jouw klanten echte fans. En die fans zijn eerder geneigd herhaalaankopen te doen!

Novik als gamechanger: te goed om waar te zijn?

Klinkt goed hè: één tool die al jouw cadeau-, cashback- en registratiecampagnes reguleert en inzichtelijk maakt. Waar zit dan het addertje? Nou, die is er niet. Novik kan namelijk helemaal worden ingericht naar jouw wensen en die van je organisatie. En omdat je altijd en overal inzicht hebt in het verloop van je campagnes en de bijbehorende data, mis jij geen enkele kans en haal je met minder effort en budget de resultaten waar je op hoopte. Benieuwd hoe Bosch Powertools dit ervaren heeft? Lees de case hier.

Alleen betalen voor wat je gebruikt

Wij snappen dat iedere organisatie uniek is en daarmee ook de vraag en wensen. Daarom geloven wij niet in een ‘one price fits all’ maar kijken we naar jouw situatie en behoeften. Simpel en to-the-point. Zo weet jij direct waar je aan toe bent. Meer weten? Check onze prijzen hier.

Novik

Klaar om slimme technieken en data voor je te laten werken?

Wij in ieder geval wel! Dus heb je vragen over onze software tool of wil je precies weten hoe wij jouw proces kunnen automatiseren zodat je geld, tijd en FTE’s bespaart binnen een direct to consumer-strategie? Bel of mail ons en we nemen binnen een werkdag contact met je op!