scroll

Procesoptimalisatie op z’n best.

Easy met Novik

één tool voor al je actiemarketing-activiteiten

Een gestroomlijnd loyaliteitsprogramma vraagt om slimme systemen die samen werken. Maar hoe pak je dat aan? Easy met Novik: dé all-in-one actiemarketing tool die alles uit handen neemt. Van campagnes aanvullen, beheren en structureren tot het stroomlijnen van afhandeling en logistiek. Hoe dit werkt? Dat vertellen we je graag!

Hoe werkt Novik stappenplan

Stap voor stap naar een succesvolle campagne

Voor de meest effectieve cashback-, cadeau- of registratiecampagne is Novik de schakel in het gehele proces. Van het invoeren en opzetten van de actiemarketing-campagne tot de klantenservice en afwikkeling.

Inrichten van je campagne

Binnen Novik richt je simpel een actiemarketing-campagne in, waar je een code aan koppelt. Zodra deze in het systeem is opgeslagen is het tijd voor actie (marketing)! Wil je de startdatum pas in de toekomst in laten gaan? Dat kan ook, met onze ‘vooruitplannen’-functie binnen Novik®.

Een overzichtelijk dashboard in Novik

Doordat al je campagnes worden opgeslagen in één simpel systeem, kun je altijd de status bekijken en weet je dus direct wanneer je deze moet bijsturen.

De consument bezoekt jouw campagne site en vult hier de campagnecode in.

Simpel en snel. En omdat de klantenportal van Novik helemaal te stylen is naar de eigen look&feel van jouw merk verhoogt dit de klantloyaliteit.

Automatische fraudecontrole en goedkeuring proces

Door een automatisch controleproces bespaar je enorm veel tijd!

Uitbetalen of een cadeau leveren? Geen probleem!

Door onze API-koppeling met verschillende verzendpartijen is het verzendklaar maken én het verzenden van een cadeau snel gefixt. Bij een cashback-actie wordt automatisch een betalingsbestand gegenereerd, die overal ter wereld te gebruiken is. Zo ben je niet meer afhankelijk van derde partijen. Win-win!

Altijd en overal inzicht in de status en relevante data

Tijdens de campagne 24/7 de status kunnen bekijken is een must als je het ons vraagt. Daarom heeft Novik een overzichtelijk dashboard met alle data die jij nodig hebt om jouw actiemarketing- campagne te monitoren en bij te sturen.

Novik

Vragen over Novik?

Het lijkt te mooi om waar te zijn hè? Een tool die het hele actiemarketingproces stroomlijnt en je geld, tijd en FTE’s bespaart. Gelukkig is het dat niet, en we zijn ervan overtuigd dat Novik het beste uit jouw loyaliteitscampagnes kan halen. Daarom komen we graag langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en helpen we je stap voor stap bij de implementatie.