scroll

Eén goedlopende actiemarketing tool voor jouw hele campagne-proces

Ontdek de voordelen

Simpel jouw actiemarketing-campagne stroomlijnen met Novik.

Om een campagne goed te stroomlijnen zijn vaak veel schakels in het proces nodig; van het inrichten van de campagne en communicatie tot het afwikkelen van de betalingen met derden en/of het leveringsproces. Met Novik is dit verleden tijd. Waarom? Omdat wij met één software tool het hele (of een deel van het) proces kunnen automatiseren, structureren en inzichtelijk maken.

Novik

Ben jij benieuwd...

...hoe Novik jouw campagneactiviteiten stroomlijnt terwijl jij 24/7 het overzicht houdt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan waarin we jou graag laten zien hoe het werkt.

De focus op gebruiksvriendelijkheid en gemak

Bij Novik geloven wij dat slimme techniek ervoor moet zorgen dat het voeren van een actiemarketing campagne makkelijker wordt. Dit is niet alleen fijn voor jou maar ook voor jouw klanten die ermee in aanraking komen. Hoe we dit doen?

Alle stappen in het proces zijn geautomatiseerd zodat jij de touwtjes los kan laten zonder het overzicht te verliezen;

De communicatie vanuit Novik naar jouw klant is geheel gestandaardiseerd, wat je veel tijd bespaart! Echter is er uiteraard ook de mogelijkheid om deze standaard invulling te veranderen naar jouw eigen communicatie.

De status van jouw cashback-, cadeau- of registratiecampagne is altijd en overal in te zien middels een handig dashboard;

Data wordt automatisch geanonimiseerd en is dus GPDR-proof, ook als deze geëxporteerd wordt houden we een log bij. Zo weet je precies welke data zich waar bevindt;

Novik is te koppelen aan alle grote verzendpartijen, genereert automatisch betalingsbestanden en verzorgt de fraudecontrole. Kortom, zelf schakelen met derde partijen is niet meer nodig.

Meer weten over de voordelen van Novik? Kijk dan hier.

Ervaringen zijn er om gedeeld te worden

Geld, tijd en FTE’s besparen op je actiemarketing campagnes leek nog nooit zo simpel. En dat is het ook echt! Met Novik kies je namelijk voor een all-in-one software tool die voor jou werkt. Altijd en overal. Zo denkt Bosch Powertools er ook over: zo hebben ze met Novik, enkel op het gebied van verzending, al meer dan €260.499,- en héél veel uren bespaard. (En dit is de score op het moment dat we deze tekst schreven. Dus nu jij dit leest is het bedrag alweer hoger!) Indrukwekkend toch?

Betalen voor wat je gebruikt. Simpel.

Bij de implementatie van Novik kijken we precies naar jouw unieke wensen en behoeften. Zo kunnen we de tool direct op de meest gebruiksvriendelijke manier instellen, zonder onnodige knopjes, instellingen en functionaliteiten die je toch nooit gaat gebruiken. Een tool op maat dus met een bijpassend pakket aan prijzen, zodat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Meer weten? Kijk dan op onze prijzen pagina!

Novik

Klaar om 24/7 overzicht te hebben van al jouw campagnes?

Daar kunnen wij jou daar zeker bij helpen! Stuur een mail of bel ons en we komen graag vrijblijvend langs om met jou het gesprek aan te gaan. Zo kunnen we precies vertellen wat je van Novik kunt verwachten en hoe je zo snel mogelijk succesvolle campagnes op kunt zetten (en daarmee veel geld en tijd kunt besparen!).