scroll

Jouw customer journey verbeteren met één simpele tool?

Wij hebben 'm voor je!

Actiemarketing die de digitale klantreis verbetert

Actiemarketing-campagnes zijn een middel om je zowel je merk verder onder de aandacht te brengen als de verkopen te stimuleren. Een soepel lopende cashback-, cadeau- of registratiecampagne is dan ook van essentieel belang. Niet alleen omdat dit geld en tijd bespaart maar ook om meer mensen aan je merk te binden, en dat is wat je wil! Jouw customer journey verbeteren was nog nooit zo makkelijk.

Novik

Novik bespaart tijd, geld en FTE’s omdat we processen stroomlijnen en middels een dashboard vol relevante data jou continu up-to-date houden van de status en het verloop van jouw campagnes. Een customer journey verbeteren door middel van bijsturen en monitoren was nog nooit zo makkelijk. Benieuwd hoe dit precies werkt? Wij laten het je graag zien!

Wat zeggen andere klanten over Novik?

Dat wij enthousiast zijn over Novik en dit graag met je delen is natuurlijk leuk. Echter, we snappen dat het ook fijn is om te zien wat we daadwerkelijk bewerkstelligd hebben bij onze huidige klanten. Bosch Powertools is één van deze klanten, die met Novik onder andere een besparing hebben weten te bewerkstelligen van €1 per verzonden pakketje! Alleen die ene besparing leverde al €260,499,- minder aan verzendkosten op. Maar dat is niet alles, lees de case hier.

Helemaal ingericht op jouw wensen

Wij geloven dat jij het beste weet wat belangrijk is voor de digitale klantreis van jouw doelgroep, maar ook voor jouw organisatie wanneer het aankomt op het voeren van actiemarketing campagnes. Hierop passen we Novik dan ook aan. We zorgen ervoor dat alleen de functionaliteiten worden geïmplementeerd die je ook écht gebruikt.

Dus geen moeilijke tool met 600 verschillende opties terwijl je die niet nodig hebt. Dit geldt overigens ook voor de prijs: geen moeilijke kleine lettertjes maar duidelijke taal, daar geloven we in. Meer weten? Check onze prijzen hier.

Novik

Wil jij ook jouw customer journey verbeteren met één simpele actiemarketing tool?

Dan gaan we graag met je in gesprek! Hierin kunnen we jouw wensen in kaart brengen en je precies vertellen wat Novik voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend natuurlijk! Bel of mail ons en we nemen binnen een werkdag contact met je op!