scroll

In 3 stappen naar een goedlopende actiemarketing-campagne

Simpeler kunnen we het niet maken

Succes genereren was nog nooit zo simpel

Wij geloven in een tool op maat. Daarom willen we jou graag in 3 simpele stappen leren kennen, brengen we daarbij jouw wensen in kaart en zorgen we dat Novik precies doet wat jij ervan verwacht. Zo kan jij snel en efficiënt successen boeken, terwijl je FTE’s, geld en tijd bespaart. Benieuwd naar deze 3 stappen?

1: Wij willen eerst weten wie jij bent

Een software tool speciaal ingericht op jouw wensen. Om dat te bewerkstellingen moeten we jou wel leren kennen natuurlijk. Een persoonlijk gesprek of (video) call is daarom van belang. Hierin nemen we direct stap 2 mee:

2: Inventariseren van jouw wensen

Een goed gesprek is leuk, maar het echte advies kunnen we pas geven zodra we geïnventariseerd hebben hoe de huidige situatie is, wat er nodig is en waarom dit zo is. Zodra deze kaders staan maken we inzichtelijk welke uitvoering van Novik het beste bij jou en je organisatie past. Nu al inzicht krijgen wat de smaken zijn? Deze leggen we hier aan je uit.

3: Wij richten Novik samen met jou in

We gaan van start! We richten Novik in naar jouw wensen en zorgen dat de tool de look&feel krijgt van jouw organisatie. Uiteraard geheel GDPR-proof. Alles zodat jij en jouw klanten direct aan de slag kunnen!

4: Succes genereren

Klinkt simpel maar is dat ook echt. Nadat Novik is ingericht doet de software zijn werk en kan het besparen beginnen. Want wij geloven dat een goede actiemarketing software tool voor jou moet werken en niet andersom. Easy, met Novik.

Novik

Lijkt zo’n goedlopende campagne jou ook wel wat?

Dan gaan wij graag samen met jou aan de slag met stap 1, volledig vrijblijvend natuurlijk! Hierin leren we elkaar kennen en brengen we jouw wensen en die van je organisatie in kaart. Zodat we jou precies kunnen vertellen welke toegevoegde waarde Novik kan leveren! Bel of mail ons en we nemen binnen een werkdag contact met je op.