scroll

WIJ ZIJN NOVIK

dé actiemarketing-software voor cashback-,
cadeau- en registratiecampagnes.

Digitaliseren en professionaliseren met een alles-in-één actiemarketing tool waar alle (in- en externe) partijen in jouw campagnetraject op aangesloten zijn. Dat is Novik in een notendop. Je logt maar op één plek in, alle data komt GDPR-proof bij de juiste gebruikers en terwijl je je CRM verrijkt, bespaar je op zowel tijd als verzendkosten.

Met een custom klantenportal is ook aan de consumentenzijde alles perfect geregeld. Zo zorgt Novik niet alleen voor gestroomlijnde processen en besparing, maar ook voor een sterk staaltje D2C marketing. De perfecte basis voor optimale klantloyaliteit en klant retentie!


Calculator Tool

Wat levert Novik jouw bedrijf financieel op?
Ontdek met onze calculator binnen 3 stappen hoeveel jij kunt besparen op jouw loyaliteitsprogramma.
(No worries, we slaan de data die je invult niet op)

aantal aanmeldingen
per maand wat mij € per maand kost.

Wat we dan nog niet meetellen? De besparing door automatische fout- en fraudecontrole bijvoorbeeld, of je tijdswinst omdat je veel minder hoeft te overleggen. Slimme automatisering dus, die jouw actiemarketing goedkoper én leuker maakt.

profile_picture_Martijn Rief
Martijn Rief
Key Data Managment Specialst
Contact Martijn Rief direct via:

Meer weten?

Vraag dan nu een sparringsgesprek aan met Martijn, Novik’s data management specialist. Op basis van jouw specifieke cijfers, input en situatie kan hij je vrijblijvend* in een demo vertellen hoe Novik het verschil kan maken voor jouw campagnetrajecten.


*En ja, het is echt vrijblijvend.
Bedank voor het invullen. We nemen z.s.m. contact met u op
Novik

Liever eerst meer lezen over Novik?

Download dan hier onze gratis whitepaper ‘Plan de campagne!’ waarin alles staat wat je moet weten als je begint met je eerste actie.

NOVIK Whitepaper

Onze klanten aan het woord

Dat Novik doet waarvoor het gemaakt is, bewijzen onze enthousiaste klanten. 

Wat noemen zij als voordelen van het gebruik van Novik?

Novik

Maar wat is Novik nu precies?

Novik is een all-in-one SaaS-oplossing voor succesvolle loyaliteitsprogramma’s, ontwikkeld in Brainport-regio Eindhoven en in al meer dan 130 landen actief! Ons doel? Dé tool op maat bieden zodat je 24/7 jouw (lopende) campagnes kunt beheren en structureren, maar ook de afhandeling en logistiek kunt stroomlijnen. En dat allemaal binnen één dashboard.

Meer weten?